Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (2023)

Innlegg Visninger: 11,960

Huntington Beach, California, er en velkjent surfedestinasjon kjent som Surf City, USA. Byens 9.5 mil lange sandstrand tiltrekker seg et stort antall besøkende hele året, og mange har valgt å bli, noe som gjør Huntington Beach til et av vestkystens raskest utviklende urbane områder. Huntington Beach, California, har en spennende bystemning ved havet som er halvt spennende og halvt avslappet, og alle besøkende ser ut til å ha sterke følelser for det. Gjestene kan spise på eksepsjonelle kafeer eller planlegge et hjertelig bryllup. Her er toppen Ting å gjøre i Huntington Beach, California.

Beste ting å gjøre i Huntington Beach, California,

Huntington City Beach

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (1)

Huntington City Beach, som strekker seg mer enn tre miles langs kysten, er postkortinnstillingen for midtbyen. Denne vidstrakte plassen ved havet gir alt du trenger for en morsom dag i solen. Gjestene vil også legge merke til volleyballnett, branngraver, snackbarer og offentlige toaletter med dusjer i nærheten av eksepsjonelt forberedte badevakter. Huntington Beach Pier er havsidens hovedattraksjon. På brygga er utleie som fiskeutstyr og drager tilgjengelig, samt fantastiske seter for å nyte naturen. Et betydelig antall solbadere og solsenger ved havet vil ofte havne på den ene eller andre siden av brygga.

Huntington Beach Bike Trail er en velkjent rute som går langs havets bakside. Denne ryddede stien er parallell i hele lengden av byens kystlinje. Gjestene kan sykle til Huntington State Beach i sør og Huntington Dog Beach i nord via Beach Bike Trail. Huntington City Beach tiltrekker seg et stort antall besøkende hvert år, så vel som profesjonelle atletiske rivaliseringer som US Open of Surfing. Det er en av Sør-Californias mest kjente strender og en må-se på enhver sjøutflukt.

Huntington Beach Pier

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (2)

Huntington Beach Pier strekker seg over havet fra Main Street sentrum. Det er et velkjent landemerke i byen og en attraksjon man må se. Hver av de 1,800 fotene til kaien er foret med støpestenger og fotografier av åpne dører, og for det meste nede, en spesialitetsdragebutikk demonstrerer gjerne egenskapene til deres høytflygende drager og dekorasjoner. Andre virksomheter på brygga inkluderer Surf City Store, som spesialiserer seg på minnesmerker og gaver ved havet, samt Let's Go Fishing, som tilbyr fiskeutleie og en utstyrsbutikk. Videre får surfere bølger på den ene eller andre siden av kaien og rir av og til under brygga hvis forholdene er gunstige.

Huntington Beach sentrum

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (3)

Palmene på Main Street, så vel som havet i nærheten, kompletterer butikkene og kafeene. Surfebutikker, gavebutikker og klassisk antrekk, så vel som det nyeste innen havstil og planlegging, opptar en betydelig del av dette midtbyområdet. Shopping og spisesteder er også tilgjengelig på den tilstøtende Fifth Street og langs Coast Highway. Det er et flott sted å gå rundt og se på noen klesstativer og bordpresentasjoner på gangveiene utenfor med den normalt vakre figuren. Lenger sør på Coast Highway har Pacific City en mengde butikker å utforske, samt trivelige salongområder med vannkant.

Huntington Central Park

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (4)

Huntington Central Park er Orange Countys største by-hevede park, som spenner over 356 dekar og tilbyr nesten ubegrensede muligheter til å nyte det naturlige miljøet. Denne vidstrakte parken er delt inn i øst- og vestseksjoner på hver side av Goldenwest Street. Videre har begge sider en voksende samling av lokale attraksjoner. Huntington Beach Central Library og en sammenhengende Secret Garden finner du i Huntington Central Park East. Dette heftige rekreasjonsområdet har også en svingete ryddet sti som utforsker den helt åpne skogen og naturomgivelsene. Langs denne stien er Park Bench Café et hundevennlig sted for uformell frokost ute.

Huntington Central Park West, på den andre siden av Goldenwest, har lignende attraksjoner som Shipley Nature Center, og fremhever fugle-, sommerfugl- og kolibrihager. En spiller-favoritt sirkelgrønn er også på vestsiden av rekreasjonsområdet, det samme er en mobil essbutikk som selger frisbees og smågodt. Går eller vandreturer stiene er en utmerket måte å få en følelse av en eller begge sider av denne enorme parken. Seter og storslåtte sitteområder langs stiene, gjør det til flotte steder å pakke en utflukt. Øvingsstasjoner ligger også langs den 1.2 mil lange banen, og tilbyr 18 forskjellige velværestasjoner som gir energi til noen bredt utdannende. Huntington Beach, California 18381 Goldenwest Street.

Bolsa Chica økologiske reservat

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (5)

Bolsa Chica Ecological Reserve er en 13,000 18000 mål stor elvemunning ved stranden som ligger nord for sentrum. Det er et populært reisemål for fuglefotografer og fotografer, men det er mindre kjent for ville dyr og fugler. Lasterommet omfatter et fire mils nettverk av stier som forbinder vakre perspektiver gjennom hele den unike tilbøyeligheten. Bolsa Chicas natur inkluderer saltmyrer, rygger ved havet og våtmarker. Bolsa Chica Conservancys tolkesenter på stedet gir tilleggsinformasjon om det grunnleggende oppholdsområdet, samt gratis dosent-ledede turer i helgene. Huntington Beach, California, 1 CA-XNUMX.

Pacific City

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (7)

Pacific City er en yrende samling av detaljhandel, administrasjon og spisesteder arrangert på nydelige eiendommer. Denne shoppingopplevelsen ligger på Pacific Coast Highway, omtrent en halv mil sør for Huntington Beach Pier. Dette fasjonable kjøpesenteret har fasjonable klesmerker, nye smaker og et rekreasjonssenter i hotellstil med en komfortabel salong og sittegrupper spredt utover. Lot 579, den amerikanske matlobbyen, tilfredsstiller vandrelysten i Pacific City, og planlagte arrangementer som film- og yogakvelder er ganske viktige på kalenderen. Huntington Beach, California, 21010 Pacific Coast Highway

Huntington Beach kunstsenter

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (8)

Huntington Beach Art Center, som ligger i Main Street, en kort spasertur fra midtbyen, viser en mangfoldig samling av roterende kunstverk. Galleriet omfatter en rekke medier, og tidligere utstillinger har inkludert "The Art and Soul of Surfing" og "The Wonderful World of Comics." Sammen med tilstrekkelig håndverk som vises, arrangerer kunstsenteret også månedlige møter og familiehåndverksdager. Skoleprogrammer er også tilgjengelige på kunstsenteret, med spesifikke klasser designet for voksne og tenåringer, unge mennesker og førskolebarn. Senteret er også vertskap for en sommerkunstleir for barn i alderen 6 til 12. Huntington Beach, California 538 Main Street

Old World Village

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (9)

Old World Village er et sjarmerende bayersk fornøyelsesområde på byens nordside, nær krysset mellom I-405 og Beach Boulevard. Brosteinsgater langs denne minimalistiske virksomhet distriktet, som er opplyst om natten. Noen få temabutikker og kafeer kalles også blant veiskiltene i den gamle verden. Du kan ikke slå den legitime adgangen til festmåltid, lik bratwurst og schnitzel på byens tyske restaurant. Andre kulinariske opplevelser i nærheten inkluderer tyrkisk espresso på The Coffee Table og bakevarer på Gourmet Strudel and Cafe. Den tyske Deli er også velkjent, og spesialiserer seg på nylagde smørbrød og en rekke andre ting å gå på. På Old World Village spenner shoppingmulighetene fra instrumenter til design i butikker og salonger.

Shipley natursenter

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (10)

Shipley Nature Center vedlikeholder 18 dekar med vanlig California-land i Huntington Central Park West. Denne scenen inneholder åtte distinkte miljøer, alt fra Torrey furuskog til en ren vannkant. Utemmet liv, spesielt fugler, finnes ofte midt i dette beskyttede landet, så ta med kikkerten. Eiendommen utforskes via en tolkningssti på en halv kilometer. Førstegangsbesøkende anbefales å oppsøke en stiguide som er kjent med vegetasjonen man møter underveis.

Besøkende oppfordres også til å besøke tolkesenteret på Shipley, hvor naturtro modeller og utstillinger gir en bedre forståelse av området. Natursenteret har konsekvent noen få prosjekter og studioer. Gjødslingsjordklassene, som tilbys om våren og høsten, er kanskje de mest kjente.

Huntington Dog Beach

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (11)

Huntington Dog Beach er muligens det lykkeligste stedet i Huntington Beach. Dette er fordi denne 1.5-mile strekningen med sand er "off-rope diskresjonær" for hundekamerater, og gir dem god plass til å slynge seg målløst. Huntington Dog Beach strekker seg fra Goldenwest Street til Seapoint Street, og ligner Pacific Coast Highway hele veien. De nærmeste stoppestedene er to massive pakker nord for Goldenwest Street. Huntington Dog Beach er ikke inngjerdet. Eiere blir kontaktet for å passe på kjæledyret sitt, og hundepakker er tilgjengelige.

Surf City Nights

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (12)

Surf City Nights overtar mer enn tre torg i Main Street i Midtown Huntington Beach hver tirsdag etter kl. 5. Denne lokalområdets feiring blir virkelig når solen går ned på den tilstøtende Huntington Beach Pier, med uinnspilt musikk ved hver konvergens og to lange rader med privat. laget spesialiteter og naturprodukter. Food trucks kommer også og setter opp butikk, og tilbyr godbiter langs veien som burritos, empanadas og burgere. Den store energien og jubelen er nesten elektrisk under denne nabolagsfeiringen, og det å bare se folk gå forbi er avgjørende for opplevelsen.

Huntington Beach sentralbibliotek

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (14)

Huntington Beach Central Library er et praktfullt stykke offentlig eiendom som er vel verdt et besøk selv om du ikke trenger å se på en bok. Det ligger i Huntington Central Park East, blant elvebredder av skog. Sentralbiblioteket har innendørs fontener, sammenfiltrede boksøyler, halve etasjer og et overløp av studierom utstyrt med uttak. Det er et unikt sted, og fans av offentlige biblioteker bør besøke det, samt ta en titt på Secret Garden gjennom bibliotekets sekundære passasje. Denne xeriscape-hagen fordyper besøkende i en pulserende scene i Sør-California. Huntington Beach, California 7111 Talbert Avenue

Huntington havn

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (15)

Huntington Harbor er en samling av menneskeskapte øyer og havneområder. Denne velkjente og storslåtte havnen ligger nær Seal and Sunset Beach på byens nordvestspiss. Dessuten er det enkelt å komme seg til havet fra havnen ved å utforske under Pacific Coast Highway ved hjelp av et stillas. To-timers turistlapper er tilgjengelig for de som ønsker å stoppe båten og nyte strandpromenaden, og Peter's Landing Marina på stedet tilbyr en rekke båtutleie. Peter's Landing Marina er også der du kan bestille autoriserte fisketurer.

Newland House Museum

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (16)

Newland House, bygget i 1898 for Newland Family og deres ti barn, er nå det mest erfarne og velholdte hjemmet i Huntington Beach. Utstillingshallen gir et genuint innblikk i en tid da det var betydelig mindre trafikk i California. Huntington Beach Historical Society tilbyr omvisninger og vedlikeholder Newland House Museum. Besøk er tilgjengelig den første og tredje dagen i hver måned. Den tilstøtende Newland Barn har nåværende redesign så vel som utleiebar plass for ekstraordinære begivenheter. Huntington Beach, California, 19820 Beach Boulevard

Stillehavskysten motorvei

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (17)

Huntington Beach er et umiskjennelig stopp langs Pacific Coast Highway, også kjent som California State Route 1. Denne beryktede gaten går langs Huntington Beachs kystlinje, og isolerer store attraksjoner som Main Street og Huntington Beach Pier. Pacific Coast Highway kurver rundt 600 miles av California kystlinje, og forbinder noen få andre bemerkelsesverdige steder å besøke som Pismo Beach, Big Sur, Monterey, Santa Cruz og San Francisco. Videre, nær den nordlige endestasjonen, skjærer interstate seg dypt inn i Nord-Californias Redwood Country.

Andre verdifulle stopp på en utflukt inkluderer de postkortverdige byene Newport og Laguna Beach, som ligger rett sør for Huntington Beach. State Route 1 forbinder med Long Beach og Santa Monica nord for Huntington Beach, like utenfor Los Angeles. Denne omfattende listen over attraksjoner fester California State Route 1 som en topp utflukt på vestkysten. Vertshus langs ruten, og mange statlige parker, offentlige bakskoger og campingområder er også utenfor motorveien.

Natteliv og mat Huntington Beach, CA

Reiseguide: Topp ting å gjøre i Huntington Beach, California (Surf City USA) (18)

Klubber og barer i Huntington Beach

St. Marc's (Bar): Innendørs-utendørs Saint-Marc er en restaurant, men det er også en bar med et monster pilsnerpongbord, bryggefly, vin på trekk, implantert vodka, røde Solo Cup-miksede drinker og, eh, jello skudd! Hvis du blir sulten, spenner maten fra cheddarlaken til New Orleans-buede middager, eller du kan rett og slett gå for bacon fra baconbaren.

Bungalow (klubb): Dette kule Santa Monica-landemerket har åpnet et annet sted i Pacific City og med sin blanding av salongplasser, utvendig dekk, komfortable, naturlige klassiske plan, spesialmiksede drinker og DJ-er som vet hvordan de skal få publikum i bevegelse.

Baja Sharkeez (bar og bespisning): En livlig bar og restaurant med en grunnleggende meksikansk meny og en rekke margaritaer tiltrekker seg festdeltakere og deltakere på spilledagene. De godkjenner en kleskode på kveldene deres på slutten av uken fordi de gjør et dansegulv tilgjengelig for å gi det et "klubb"-tema. På dagtid er det uformelt, og på slutten av uken er det mer eksklusivt og avslappet.

Huntington Beach kafeer

Degrees: 25 Degrees, som ligger på Huntington Beach Pier, er en amerikansk burger joint med en vri. Kafeen serverer eksepsjonelle og fantastiske burgere og er oppkalt etter den nøyaktige temperaturforskjellen mellom en dårlig og en god burger. Bortsett fra rettene, sørger 25 Degrees for at kundene nyter måltidene sine i et varmt, livlig miljø.

Secret Spot: Secret Spot, en familiefavoritt i nærheten, er en veggieelsker og vegetarisk hjertelig spisested. Det har fått ryktet om å være stedet som serverer "snill kvalitetsmat fra snille, solide individer", og gir besøkende de beste alternativene samtidig som de opprettholder de deilige typene meksikansk, vegansk matlaging. Mange kunder kommer innom til frokost og tidlig lunsj spesielt for kafeens populære frokostburrito og mangoblåbærkaker.

Black Trumpet Bistro: Black Trumpet Bistro, et velkjent utested i Huntington Beach, serverer et bredt utvalg av middelhavsmat som tapas med hint av italiensk, fransk, spansk, gresk og marokkansk påvirkning. Den viser også et bredt utvalg av tradisjonelle retter. For eksempel marokkansk kyllingtagine og håndlaget italiensk pasta.

I slekt

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated: 17/09/2023

Views: 6412

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.